click sini

Saturday, December 17, 2011

East Ledang:Harmony Park

Lama dah tinggalkan blog ni..mood tak mari malas la nak tulis. Dah hujung tahun 2011 ni. Apa nak citer? tahun 2011 memang best sangat. Dapat melancong ke Europe, hubby beli kereta idaman dia (dapat la tumpang 2 kaki) ,naik rides Transformer kat USS, dan yang palingggg best ialah beli rumah kat East Ledang!!!



                                                   East Ledang, Harmony Park Phase 7




Sangat suka dengan konsep dia.muah! Memang idamkan rumah yang terang benderang dan tingkap banyak boleh bukak macam rumah kampung.Yang paling best kat East Ledang ialah tak payah buat grill n tak payah buat pagar sebab dia ada  ELSiS. Apa tu ELSiS? Baca kat bawah:

 East Ledang Security Intelligence System (ELSiS), residents will enjoy unparalleled security within the precinct. Dubbed one of the most advanced security management systems in the country, it offers cutting-edge technology including visitor/intruder tracking and motion analysis technology, exit vehicle tracking system, movement facility and resident-security force alert alarm system wired to the Precinct Security Command Centre and Nusajaya Master Security Command Centre.
   
  Paham? Aku pun tak faham..hehe janji ada" the most advanced security system in the country"..Tapi yang penting suasana masa kecik-kecik dulu duduk kat kampung tak ada pagar n grill sangat sangat la memikat hati.Hai.. tak sabar nak tunggu siap mungkin hujung 2012 atau early 2013.


























2 comments:

  1. lepas ni boleh lah jalan2 n lepak2 kat umah akak dgn ija. :)

    ReplyDelete